IMMUNOMAX AHCC (Active Hexose Correlated Compounds) – dodatak prehrani

Dobitnik nagrade za najbolji novi proizvod na Američkom tržištu!

AHCC® Wins Nutracon Award for Best New Product

Japanese Medicinal Mushroom Extract Recipient of NutrAward

NAJJAČI POJAČIVAČ IMUNOLOŠKOG SUSTAVA

AHCC kapsule se u svijetu smatraju najjačim pojačivačem imunološkog sustava i posjeduju jake antikancerogene osobine kad se koriste u visokim dozama. Služe i kao pomoć kod svih vrsta karcinoma, nusefekata kemoterapije, hepatitisa, AIDS-a, ciroze jetre, upala, kroničnih i oportunističkih infekcija, sindroma umora, stresa, autoimunih bolesti, hipertenzija, dijabetesa, virusnih i drugih tipova kroničnih i degenerativnih bolesti.
AHCC ne djeluje izravno na sam karcinom. On pojačava imunološki sustav, kako bi on mogao učiniti ono što mu je zadaća – uništiti tumorske stanice! To objašnjava zašto je spoj učinkovit kod svih drugih karcinoma i ostalih bolesti.
Više od 700 bolnica i medicinskih klinika širom svijeta koriste AHCC pri tretmanu pacijenata oboljelih od raka. U Japanu postoje dostupni mnogi dodaci prehrani, no samo AHCC je priznat od strane Japanskog medicinskog društva kao učinkovit proizvod u terapiji pacijenata oboljelih od karcinoma.

KLINIČKA UČINKOVITOST
AHCC se obično koristi kao jedna pomoćna terapija pacijentima sa karcinomom i drugim antitumorskim kemoterapeuticima ili kao jedan preventivni agens/sredstvo za nusefekte kemijskih terapeutika u tretmanu karcinoma.
U jednoj studiji, AHCC je bio primjenjen kod pacijenata sa progresivnim i krajnjim stadijem karcinoma u dozama od 3g/dnevno ili 6g/dnevno. Karcinom je nestao potpuno u 25 pacijenata, a u 28 pacijenata karcinom se smanjio za više od 50%.
AHCC je efikasan u očuvanju/čuvanju dobrih QOL (kvaliteta života-quality of life) stanja takvih kao povećani/uvećavajući apetit, dobar osjećaj, dobro spavanje, i oporavljanje od umora kod terminalnog tretmana u pacijenata sa karcinomom, povećavanja otpornosti organizma.
Kapsule AHCC-a se koristi u više od 700 bolnica i medicinskih klinika po čitavom svijetu u tretmanu pacijenata oboljelih od raka.

IMMUNOMAX AHCC (Active Hexose Correlated Compounds) – dodatak prehrani

Proizvodi: Hankintatukku Oy, Karkkila, Högfors, Finska, www.hankintatukku.fi

Pakiranje: 80 kapsula / 38 g

Doziranje i način primjene:

Za uobičajnu dnevnu upotrebu, održavanje jakosti imuniteta:
1 kapsula 2 puta dnevno, kapsulu možete otvoriti i sadržaj kozumirati zajedno s hranom.

Za terapijsku primjenu:
4-8 kapsula odjednom 3 puta dnevno, uz obaveznu konzultaciju s liječnikom.

Nuspojave:

ImmunoMax AHCC je vrlo siguran proizvod i nema nuspojava kad se koristi sam za sebe niti u kombinaciji s lijekovima i ostalim preparatima.

Upozorenja:

Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatak prehrani
ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu i zdrav način života.
Čuvati izvan dohvata male djece.
Djeca ispod 14 godina moraju biti pod nadzorom liječnika. Ne preporuča se trudnicama i dojiljama.

Related Posts

Dodajte komentar