Uvjeti korištenja

Pogledajte listu naših proizvoda i naručite ih online. Naručenu robu poslat ćemo na Vašu adresu.
Narudžbu možete platiti pouzećem, direktnom uplatom na naš žiro-račun ili bankovnom karticom (VISA, MAESTRO, MASTERCARD),
ako je izdavatelj kartice dozvolio njeno korištenje za kupovinu i plaćanje preko interneta.

Za dostave na području Republike Hrvatske troškove poštarine nećemo obračunavati ukoliko narudžba prelazi vrijednost od 66,28 eura, a za narudžbe ispod 66,28 eura, troškove poštarine u iznosu od 3,98 eura snosi kupac.

Na području Republike Hrvatske narudžbe dostavljamo u roku od 2-3 radna dana.

U slučaju problema prilikom registracije ili naplate, pošaljite poruku s kontakt telefonom na  info@kadulja.hr.

DODATNI POPUSTI (KUPONI) SE NE ZBRAJAJU S POPUSTIMA PROIZVODA NA AKCIJI !

Pravne odredbe:

Web stranica www.kadulja.hr sadrži informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma KADULJA AM d.o.o., Andrije Hebranga 52, 10430 Samobor.

KADULJA AM d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

KADULJA AM d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.

KADULJA AM d.o.o.  ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguća su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranici.

KADULJA AM d.o.o. zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena.

KADULJA AM d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu nekoliko varijanti rješenja.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.

Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju KADULJA AM d.o.o. ili posjetite našu maloprodaju.

Garancija privatnosti

KADULJA AM d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009).

Svi zaposlenici KADULJA AM d.o.o.  i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka.

Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke KADULJA AM d.o.o. i čuvaju se na sigurnom mjestu, a dostupni su samo zaposlenicima KADULJA AM d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.

KADULJA AM d.o.o. garantira da osobni podaci korisnika web stranice www.kadulja.hr neće nikada biti dani na uvid i upotrebu trećoj strani bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da KADULJA AM d.o.o. može, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009), obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama. KADULJA AM d.o.o. svoju obvezu čuvanja Vaše privatnosti shvaća veoma ozbiljno.

Posjetom naše stranice i/ili registracijom prihvaćate i suglasni ste s praksom opisanom u našoj Polici privatnosti.

Cjenik

Pojedini artikli istaknuti na stranici nisu dostupni u trgovinama. Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne i u sebi imaju uračunat PDV.

Trudimo se da stanje i navedene cijene budu usuglašene s ponudom u trgovinama širom Hrvatske, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja.

Načini plaćanja

Plaćanje se vrši pouzećem ili kreditnim karticama. Kod odabira plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja robe od kurirske službe. Kod plaćanja kreditnim karticama transakcija se vrši preko RBA eToMiTreba. Plaćanje se vrši MasterCard, Visa, Maestro karticama i pouzećem, jednokratno.

Uvjeti dostave

Dostava se vrši putem kurirske službe GLS i to isključivo radnim danima od 08-17 sati. Svaki naručeni artikl ćemo dostaviti unutar sedam radnih dana na vaš kućni prag. Prilikom kupovine molimo Vas da ostavite broj svog mobitela ili telefona da Vas kurir može dobiti i dogovoriti isporuku u slučaju da je adresa pogrešna ili da Vam bolje odgovara neko drugo mjesto. Poštarinu plaća kupac u iznosu od 3,98 eura u slučaju da je cijena proizvoda manja od 66,28 eura, a ako iznos naručenog proizvoda prelazi cijenu od 66,28 eura, dostava se ne naplaćuje. Ovi uvjeti vrijede za dostave na teritoriju Republike Hrvatske.

Reklamacije i prigovori

Sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,7 8/15) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda, te svi ostali prigovori, mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte, te usmeno putem telefona:

KADULJA AM d.o.o. Andrije Hebranga 52, 10430 Samobor

tel:01 33 69 520 •  e-mail:info@kadulja.hr

Korisnik ima pravo u roku od 14 (četrnaest) radnih dana od dana primitka proizvoda na reklamaciju ili povrat kupljenog proizvoda bez navođenja razloga ili ukoliko prilikom preuzimanja robe uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni. KADULJA AM d.o.o. će na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu korisniku vratiti sredstva na račun koji je korisnik naveo u samom zahtjevu ili zamijeniti proizvod s novim u roku 30 (trideset) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na adresu navedenu na obrascu za reklamaciju.

Standardni obrazac za reklamaciju možete preuzeti u pdf obliku:

pisani-prigovor

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor (npr. ugovor o kupnji pojedinog proizvoda) ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.

Ugovor možete raskinuti koristeći dolje navedeni obrazac.

Standardni obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u pdf obliku:

obrazac-za-jednostrani-raskid-ugovora

Da bi mogli ostvariti pravo na povrat, molimo da nas obavijestite o svojoj odluci na e-mail: info@kadulja.hr. Molimo Vas da navedete ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata. Ukoliko je plaćeno karticom novac će biti vraćen na karticu, a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Prilikom povrata naručenog artikla ili eventualne zamjene, kupac snosi troškove poštarine. Zamjena artikla za drugi, moguća je samo ako artikl nije korišten. Artikl treba vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži, zapakiranog u  kutiji, s priloženim računom i obrascem.

*POLICA PRIVATNOSTI

KADULJA AM d.o.o. se obvezuje štititi Vašu privatnost i garantira upotrebu ostavljenih informacija u skladu s Policom privatnosti opisanom ispod:

• Osobni podaci

• Koje informacije prikupljamo

• Kako koristimo ove informacije

• Sigurnost podataka

• Tko ima pristup Vašim podacima

• Koja su Vaša prava

OSOBNI PODACI:

Svaka osobna informacija dostavljena ili prikupljena na stranici www.kadulja.hr je kontrolirana od strane firme KADULJA AM d.o.o., registrirane u Hrvatskoj, sa sjedištem u Samoboru, Andrije Hebranga 52.

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO:

Kada napravite narudžbu ili na neki drugi način komunicirate s www.kadulja.hr  stranicom, možemo tražiti od Vas određene informacije, a Vi možete proslijediti osobne podatke nama (npr. ime i prezime, broj telefona, adresu,e-mail, kontakt, banku/detalje kreditne kartice). Također, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interes ili koje ste kupili, kao i Vaše navike prilikom posjete našoj stranici i koje ste stranice posjećivali.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu s internom Policom sigurnosti mogu biti upotrijebljeni za:

1. Provjeru i isporuku narudžbi

2. Pružanje podrške kupcu

3. Pomoći pri sprječavanju prijevara (provjera kreditne kartice)

4. Administracija nagradnih igara

5. Vođenje povijesti Vaših kupovina

Prilikom kreiranja naloga na KADULJA AM d.o.o. ili kreiranja narudžbe suglasni ste s gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA:

RBA eToMiTreba primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – 3D sigurnosni standard.

TKO IMA PRISTUP VAŠIM PODACIMA:

Pored ovlaštenih zaposlenih u KADULJA AM d.o.o. Vaše podatke možemo proslijediti trećim osobama, nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu ili našoj marketinškoj agenciji koja Vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, neke Vaše informacije mogu biti proslijeđene ovlaštenoj službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske na njihov zahtjev.

KOJA SU VAŠA PRAVA:

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za KADULJA AM d.o.o. Policu privatnosti, ako ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ako ste poslali netočne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu KADULJA AM d.o.o., Andrije Hebranga 52, 10430 Samobor, putem telefona 01/ 33 69 520 ili na e-mail: info@kadulja.hr i informacija će biti ispravljena čim prije ili uklonjena na Vaš zahtjev.

Ukoliko smatrate da ova Polica privatnosti ne zadovoljava ili da je mi nismo poštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli i razriješili Vašu brigu ili problem.

REKLAMACIJE I POVRAT ROBE:

Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u web trgovini www.kadulja.hr možete riješiti kontaktom na bilo koji od dolje navedenih načina:

• e-mailom na info@kadulja.hr

• Poštom na KADULJA AM d.o.o., Andrije Hebranga 52, 10430 Samobor

• Telefonom na 01/ 33 69 520

Reklamaciju možete napraviti prema uputama na jamstvenom listu, uz uvjet da su proizvodi neoštećeni, održavani točno prema uputama za održavanje, te da su vraćeni s originalnim etiketama i pripadajućim računom.

NAPOMENA

Podaci o kreditnim karticama Kupca NE NALAZE se u bazi podataka KADULJA AM d.o.o., već samo i isključivo na serveru banke.

KADULJA AM d.o.o. nema uvid u bankovne podatke Kupca.

Djelatnici KADULJA AM d.o.o. ni u jednom trenutku nemaju pristup broju Vaše kreditne kartice. Dostupan im je samo broj autorizirane transakcije što omogućuje naplatu dogovorene transakcije ili otkazivanje iz razloga dogovorenih s Kupcem.

KADULJA AM d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Redovito daje kupcima mogućnost izbora uporabe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici KADULJA AM d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.