Antipress

Ekstrakt maslinova lista, tableta

Prehrambena pomoć za regulaciju krvnog tlaka

Uravnotežuje šećer

Snažna biljka antioksidans

Standardizirano na Oleuropein (EFLA® 943)

Sastojci: Ekstrakt lista masline Benolea®EFLA® 943 (Olea europea), sredstva protiv grušanja E460, E 468, površinska obrada E 470b

Dnevna doza (2 tablete) sadrži:

Ekstrakt maslinova lista 700 mg

Doziranje:

1 tableta dva puta na dan.

Napomena: Dnevna doza ne smije se prekoračiti .

Upozorenje: Držite podalje od dohvata i pogleda djece.Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu i zdrav način života. Ne preporuča se trudnicama, dojiljama i adolescenatima.

Ne sadrži laktozu, gluten, sladila ili kvasac.

Pakiranje:

60 tableta / 30 g

FIZIOLOŠKI UČINCI

  • Maslina je široko uzgojena biljka u mediteranskoj regiji. Masline se koriste u prehrani kao svježe ili kao prešane ili kao zdravo ulje.

  • Listovi maslina nisu na bazi ulja, ali sadrže brojne sastojke, poput oleuropeina, koji ima preventivni i kurativni učinak smanjenja krvnog tlaka, kao i pozitivan utjecaj na razinu šećera i masnoća u krvi. Oleuropein je bioaktivni polifenol, koji se enzimski mijenja u tijelu u D – calciumeleonate, te tako pomaže u održavanju normalnog krvnog tlaka.

  • List masline (Olea europeae) ima antibakterijske i antivirusne učinke, ali ne utječe na dobre bakterije u crijevima.

  • Antipress tableta sadrži 350 mg patentiranog ekstrakta lista masline EFLA® 943 standardiziranog za oleuropein (u prosjeku 22%, raspon promjena 18 – 26%). Dnevna doza 2 tablete sadrže prosječno 154 mg oleuropeina (77 mg / tabl.).

  • Učinci EFLA® 943 ekstrakta lista masline su dokazani u kliničkim ispitivanjima. Na primjer, kliničko ispitivanje provedeno u Njemačkoj tijekom razdoblja od 8 tjedana s blizancima, potvrdilo je učinak smanjenja krvnog tlaka od 10%.

  • Ekstrakt lista masline također je snažan antioksidans koji sprječava funkciju štetnih slobodnih radikala i štiti od oksidativnog stresa.

Related Posts

Leave a comment