Philips AVENT prsne blazinice, NOVE

PHILIPS AVENT DONOSI JOŠ BOLJE I NAPREDNIJE PRSNE BLAZINICE, NEIZOSTAVNE ZA SVAKU MAMU KOJA DOJI

Nove prsne blazinice za veću udobnost i diskreciju

Majčino mlijeko opskrbljuje dijete hranjivim tvarima, pruža mu prirodnu zaštitu od infekcija i daje sve potrebno za zdrav rast u prvim mjesecima života, a osim što je iznimno korisno za dijete djeluje blagotvorno i na psihičko i fizičko zdravlje majke. Pomaže u vraćanju maternice na normalnu veličinu, skidanju viška masnih naslaga na tijelu, a čak i smanjuje rizik od raka jajnika, raka dojke i osteoporoze, kasnije u životu. Ne može se poreći ni izrazita praktičnost dojenja: majčino je mlijeko sterilno, uvijek dostupno, savršene temperature i uz to besplatno. Kad se tome doda neprocjenjivo iskustvo posebne povezanosti majke s djetetom, jasno je zbog čega se stručnjaci slažu da je majčino mlijeko najbolji početak za dijete.

Široka paleta proizvoda Philips AVENT uvelike pomaže roditeljima da se osjećaju hrabrije i sigurnije prilikom brige o svojim mališanima, a proizvodi namijenjeni podršci tijekom dojenja osobito su dragocjeni majkama, kojima u tom često zahtjevnom i teškom procesu treba pomoć. Neprestano osluškujući njihove potrebe i želje, Philips AVENT kontinuirano razvija svoju ponudu pa je tako nedavno predstavio nove i unaprijeđene prsne blazinice, neizostavan proizvod za svaku majku koja doji. Namijenjene zaštiti odjeće od mrlja nastalih uslijed mlijeka koje nadolazi, nove Philips AVENT prsne blazinice pružaju još veći osjećaj suhoće tijekom cijelog dana i noći. Na taj način čine cijeli doživljaj dojenja ugodnijim, što je osobito važno kad se uzme u obzir da se u majčinom tijelu, kad se ona osjeća opušteno, ugodno i sigurno, proizvodi i više mlijeka.

Nove Philips AVENT prsne blazinice odlikuju se unaprijeđenim zaobljenim dizajnom s gornjim slojem svilenkaste saćaste teksture koji je mekan i ugodan na koži, dok ultratanka jezgra upija još više tekućine, te pomaže održavati kožu suhom. U odnosu na prethodne, nove su prsne blazinice šire za još bolju zaštitu, a vanjski je sloj još otporniji na curenje, pa odjeća ostaje suha, dok koža i dalje neometano diše. Uz pomoć dviju ljepljivih traka blazinica uvijek ostaje na mjestu, sprečavajući bilo kakve nezgodne trenutke, a debljina od samo 2 milimetra osigurava da se blazinice ne vide ispod odjeće, garantirajući ugodu i diskreciju.

Sve prednosti korištenja Philips Avent prsnih blazinica dobro su poznate glumici Mirni Medaković Stepinac, koja ih je i sama koristila dok je dojila svoje kćeri Kaju i Zoru: “AVENTOVE blazinice osigurale su mi važno samopouzdanje tijekom dojenja mojih djevojčica, jer sam s njima bila potpuno smirena, znajući da mi štite kožu i čuvaju odjeću od mrlja. Posebno mi se svidjelo što je svaka upakirana u praktičan zaseban omot, pa sam ih mogla ponijeti sa sobom u torbi, kad bih nekamo išla ili putovala”, istaknula je Mirna.

Pakiranja: 24 kom, 60 kom, 100 kom

Leave a comment