Zašto pamučne pelene?

Rođenje djeteta uzbudljivo je razdoblje. Svakog dana otkrivat ćete nešto novo, ali jedno je sigurno, promijenit ćete mnogo pelena.

Pamuk je materijal kroz koji koža normalno diše, tako je i temperatura unutar pelene uvijek zdrava. Pamuk je prirodni apsorber pa nema potrebe za dodatkom gelova (kemijskih proizvoda) blizu djetetove nježne kože, a koji na neprirodan način upijaju tekućinu. Pamučne pelene upotrebljavaju se više puta, tako da su smanjeni financijski izdaci u usporedbi s kupnjom jednokratnih pelena.

Sve više roditelja otkriva prednosti korištenja pelena za višekratnu uporabu.

Bambino Mio već 20 godina pruža roditeljima diljem svijeta izbor između više puta nagrađivanih pamučnih pelena. Uz to, Bambino Mio pruža Vam i kompletnu liniju pribora za jednostavnost primjene i održavanja pelena.

Bambino Mio Vam nudi:

Miosolo (Izrađena je od jednog komada)

Stilski izrađena pelena (sve u jedan) – novi najjednostavniji način prematanja bebe. Za roditelje kojima je bitna funkcionalnost i kvaliteta. Jednostavno za upotrebu. Izvrsno prianjanje. Prilagođeno dječjoj građi.

S Velcro®elastičnim porubom i drukerima. Koristimo ih od bebina rođenja, pa sve do odvikavanja od nošenja pelena.

Prednosti Miosolo pelena:

  • jedna veličina, od prvog dana

  • jaka moć upijanja, zaštitni sloj koji štiti djetetovu kožu

  • zaštitni unutarnji sloj, štiti djetetovu kožu od vlage

Miosoft (Izrađena je od dva komada)

Nježna pelena (2 veličine) i zaštitne gaćice (5 veličina).Pelene se slažu prema djetetovim potrebama, a zaštitne gaćice određene veličine osiguravaju savršeno prianjanje u svakom trenutku. Miosoft pelene u dva dijela pristaju djetetu od njegova rođenja i nude izvrsnu vrijednost za novac i idealne su za svakodnevne potrebe:

nepropusne zaštitne gaćice, čija se unutrašnjost čisti krpom

Velcro® elegantni porub za brzu i jednostavnu promjenu pelena, 100% prirodan, prozračan, štiti bebu i daje joj osjećaj ugode, nježan oko djetetova struka i nogu

Related Posts

Leave a comment