Ultra soft duda varalica – saveznica mama i beba

PHILIPS AVENT PREDSTAVLJA REVOLUCIONARNU DUDU VARALICU KOJA JAMČI UDOBNOST I SIGURNOST

Ultra soft duda varalica – saveznica mama i beba

U prvim mjesecima bebina života, dok se cijela obitelj još uvijek upoznaje s novim članom i privikava na sasvim drugačiju svakodnevicu, često se stvara jedno posebno savezništvo – ono između djeteta, majke i dude varalice. Ta mala stvarčica donosi bebi toliko željenu utjehu i osjećaj sigurnosti u trenucima kad ih zatreba, a pomaže joj i da lakše zaspi te mirnije spava, što izravno omogućava i roditeljima da pronađu koji trenutak odmora za sebe.

Na roditeljima je stoga važna odluka o odabiru najbolje dude varalice za njihovu bebu, pri čemu im Philips Avent često postaje prvi izbor. U svojoj velikoj ponudi duda varalica i ostalih proizvoda za njegu djeteta Philips odnedavno predstavlja revolucionarnu Philips Avent Ultra Soft dudu varalicu, dizajniranu u suradnji sa stručnjacima i prema željama i potrebama majki. Najveća je prednost nove dude i razlog zašto je mame i bebe diljem svijeta obožavaju u tome što pruža maksimalnu udobnost djetetu zahvaljujući inovativnoj tehnologiji FlexiFit.

Riječ je o tehnologiji koja se zasniva na posebno mekom i fleksibilnom štitniku namijenjenom udobnom prianjanju zahvaljujući kojem ova duda nosi titulu najmekše dude za nježnu bebinu kožu koja zahtijeva dodatnu brigu i njegu. Štitnik svojim posebnim oblikom prati prirodan oblik bebinog lica i svodi pritisak na najmanju moguću mjeru pa je tako sisanje nježno za male obraze te ne dovodi do tragova ili iritacija. Čak šest otvora za zrak omogućavaju dodatan protok te tako omogućavaju osjetljivoj bebinoj koži da diše, smanjujući pojavu crvenila i osipa.

Ortodontska, svilenkasta silikonska duda posebne je teksture za najveću moguću udobnost prilikom sisanja, čime dodatno umiruje bebu i pruža joj lakši odmor i san. Simetričnog je oblika za zaštitu bebinog nepca, zuba i desni kojima pruža uvjete za prijeko potreban pravilan razvoj u svim fazama djetetovog odrastanja.

Uz dudu se dobiva i praktična kutija za nošenje i higijensko spremanje, a ujedno može poslužiti i za iznimno jednostavnu i brzu sterilizaciju u mikrovalnoj pećnici. Dobro opranu dudu potrebno je staviti u kutiju, dodati oko 25 mililitara vode i uključiti mikrovalnu pećnicu na tri minute. Nakon toga kutiju je potrebno ostaviti oko pet minuta da se ohladi, potom izliti vodu i duda je spremna za korištenje.

Philips Avent Ultra Soft dude varalice dostupne su s različitim bojama i motivima koji će uveseljavati bebu dok zadovoljava svoj prirodni nagon za sisanjem, a dolaze u dvjema veličinama, za bebe starosti od 0 do 6 mjeseci te od 6 do 18 mjeseci. Sve su dude izrađene od visokokvalitetnog silikona koji ne sadrži BPA, a imaju i prsten za lakše prihvaćanje i držanje.

Kako bi provjerio zadovoljstvo mama i beba novom dudom te prikupio korisne informacije za daljnji razvoj svojih proizvoda za njegu mame i bebe, Philips je proveo istraživanje među mamama i pitao ih kako njihove bebe reagiraju na nove Ultra Soft dude. Čak 96 posto majki izjavilo je da njihova beba prihvaća Philips Avent Ultra Soft dudu varalicu te su time još jednom potvrdile Philipsovu posvećenost pronalaženju najboljih rješenja za njegu beba koja roditelje i njihove mališane prate u svim važnim fazama razvoja i odrastanja.

Related Posts

Leave a comment