Štitnici za bradavice, standard, 2 kom

Štitnici za bradavice, standard, 2 kom

11.69 (88.08 kn)

Philips AVENT štitnici za bradavice napravljeni su od ultratankog, mekog, nježnog silikona, bez okusa, koji ne upija mirise.

Štite upaljene, ispucane i bolne bradavice tijekom dojenja.

Oblik leptirića omogućuje vašem djetetu kontakt s dojkama.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
SKU: AV153/00
Share:
Opis
Additional Info
Reviews
Opis

Tijekom podoja, preko štitnika dijete i dalje može osjećati i mirisati vašu kožu, kontinuirano poticati istjecanje mlijeka i tako sačuvati njegovo stvaranje, te će nakon zacjeljenja bradavice s lakoćom opet prihvatiti dojku.

Na raspolaganju su u dvije veličine, mali i standardni.

Sadrži: 2 štitnika

NAPOMENA: Štitnici se koriste kada su bradavice bolne ili oštećene, i to samo prema savjetu medicinskog osoblja.

 

Pomaže vam da dojite duže i ugodnije*

Lako zahvaćanje za bebu i ugodno na koži*

  • Oblik omogućuje kontakt s kožom
  • Zaštita bolnih bradavica
  • Srednji (21 mm)
  • 2 komada
Oblik bebi omogućuje kontakt s kožom

Oblik bebi omogućuje kontakt s kožom

Izuzetno tanak oblik leptira štitnika za bradavice omogućava kontakt s kožom djeteta. Zahvaljujući obliku, u dodir s dojkom ne dolazi samo nos, već i brada, tako da beba može mirisati majku i dodirivati joj kožu. Jednostavno centrirajte štitnik preko bradavice kako bi beba mogla pravilno obuhvatiti čitavu areolu. Uživajte u povezivanju sa svojom bebom, a istovremeno štitite bradavice.

Dizajn pomaže s poteškoćama prilikom dojenja

Dizajn pomaže s poteškoćama prilikom dojenja

Štitnike za bradavice dizajnirali smo kako bismo bebama pomogli s početnim poteškoćama prilikom dojenja i kako bismo vama pomogli da dojite duže*. Majkama s ravnim ili uvučenim bradavicama i bebama koje ne sisaju dovoljno jako ili imaju poteškoća s usnom šupljinom štitnik za bradavice pruža oblik bradavice za olakšano dojenje te omogućava uspostavljanje i održavanje ispupčenja bradavice u pauzama između dojenja.

Za osjetljive ili bolne bradavice

Za osjetljive ili bolne bradavice

Štitnici za bradavice dizajnirani su tako da pružaju zaštitu osjetljivim, ispucanim ili bolnim bradavicama. Smanjuju trljanje i rastezanje bradavica tijekom dojenja kako biste svoju bebu mogli udobno dojiti.

Bebe mogu piti svojim tempom

Bebe mogu piti svojim tempom

Štitnici za bradavice odlično će vam poslužiti i ako vam treba dodatna kontrola protoka mlijeka ili bebi nedostaje snage. Tri rupe na vrhu štitnika mogu pomoći u kontroli brzine protoka u slučaju ako iz dojke curi previše mlijeka. Tako beba može piti mlijeko svojim tempom.

Prilagodljiv dizajn

Prilagodljiv dizajn

Štitnici za bradavice dolaze u dvije veličine. Mali štitnici odgovaraju promjerima bradavica od 12 mm, a srednji bradavicama do 21 mm. Kako biste utvrdili svoju veličinu, udobno se smjestite i postavite jedan prsten preko bradavice. Okrenite štitnik udesno i uvucite bradavicu u tunel. Zatim raširite bazu štitnika preko areole. Ako između bradavice i silikona ima 2 mm razmaka, štitnik vam pristaje. Savjet: Veličine se temelje na bradavicama, a ne areolama. Niste sigurne? Zatražite pomoć zdravstvenog stručnjaka.

Jednostavno pranje u higijenskoj kutijici za nošenje

Jednostavno pranje u higijenskoj kutijici za nošenje

Štitnike za bradavice morate oprati prije svake upotrebe, za što vam je potrebno manje od 10 minuta. Stavite ih u kipuću vodu na pet minuta ili kao dodatnu opciju, upotrijebite higijensku kutijicu. Dobro isperite oba štitnika za bradavice, stavite ih u higijensku kutijicu i ulijte 25 ml / 0,9 fl.oz. vode. Potom stavite štitnike za bradavice na tri minute u mikrovalnu pećnicu od 750 – 1000 W. Pričekajte pet minuta da se ohlade. Nakon izlijevanja vode spremni su za upotrebu. Praktičnu higijensku kutijicu koristite na putu te za spremanje i zaštitu štitnika za bradavice od zaprljanja.

Kombinacija dojenja i hranjenja na bočicu

Iznimno tanak, meki silikonski materijal štitnika za bradavicu Philips Avent sličan je našim proizvodima za hranjenje dojenčadi što omogućava jednostavniji prelazak s dojenja na hranjenje na bočicu, kada kombinirate obje metode.

Additional Info
Brand

Philips Avent

Reviews

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Item added to cart View Cart Checkout