Mikser – kuhalo set 4 u 1

Mikser – kuhalo set 4 u 1

184.44 (1,389.66 kn)

Hranjivi obroci za bebe bez napora

Znamo da je hrana od ključne važnosti za zdrav razvoj vaše bebe.

Mikser – kuhalo 4 u 1 tvrtke Philips Avent za pripremu zdrave hrane za bebe pomaže Vam u pripremi ukusnih domaćih obroka, prilagođenih potrebama bebe, a sve to na jednostavan način.

Share:
Opis
Additional Info
Reviews
Opis

Jedinstven način zdravog kuhanja na pari

Kuhanje na pari je zdravo kuhanje. Naša jedinstvena tehnologija omogućava cirkuliranje pare, omogućavajući ravnomjerno kuhanje svih sastojaka bez prokuhavanja. Bogatstvo okusa, tekstura i tekućine od kuhanja zadržavaju se za miješanje.

Od kuhanja na pari do miješanja, sve u jednoj praktičnoj posudi

Sve što je potrebno za pripremu hranjive hrane za bebe pronaći ćete u jednoj posudi. Nakon obrade sastojaka parom, trebate samo podići posudu, preokrenuti je i blokirati na mjestu te izmiješati hranu do željene gustoće.

Od pirea do grudaste hrane, za svaki korak

Od iznimno fino izmiješanog voća i povrća do kombinacije sastojaka mesa, ribe i mahunarki te naposljetku grudastih tekstura. Naš Mikser - kuhalo 4 u 1 za pripremu zdrave hrane za bebe biti će uz vašu bebu na svakom koraku.

Priprema na pari, miješanje, odleđivanje i podgrijavanje vaših domaćih obroka

Mikser - kuhalo 4 u 1 za pripremu zdrave hrane za bebe omogućuje pripremu hranjivih domaćih obroka u jednoj posudi. Hranu možete poslužiti odmah ili je pohraniti u priloženi spremnik, te kasnije podgrijati pomoću jednostavnih funkcija za podgrijavanje i odleđivanje.

Ukusni recepti za odvikavanje od dojenja dr. Emme Williams

Uz pomoć dječje nutricionistice, dr. Emme Williams, donosimo vam savjete za odvikavanje od dojenja, zajedno s receptima za pripremu ukusne i svježe hrane, te ideje za obroke kojima ćete svojoj bebi omogućiti zdrav početak života i pomoći uspostaviti dobre prehrambene navike za čitav život.

Pripremite do četiri obroka odjednom u posudi kapaciteta 1000 ml

Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe pomaže vam da uštedite dragocjeno vrijeme i planirate unaprijed. Kapacitet posude iznosi 1000 ml, tako da istovremeno možete pripremati do četiri obroka. Jedan obrok možete poslužiti, a preostala tri spremiti u hladnjak ili zamrzivač.

Posudu i nož možete prati u perilici posuđa, a spremnik za vodu lako je dostupan

Čak i kada završite s pripremom obroka, aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe i dalje je vrlo praktičan. Posudu i nož možete prati u perilici posuđa, a zahvaljujući otvorenom dizajnu, spremnik za vodu jednostavno se čisti i puni te omogućava pripremu hrane čistom parom, svaki put.

Otkrijte cjelovite recepte, zabavne videozapise, savjete i trikove

Preuzmite aplikaciju sa savjetima za odvikavanje svog mališana od dojenja. Pronađite hranjive i jednostavne recepte koji će pratiti vašu bebu u njezinom rastu i razvoju. Pročitajte detaljne savjete za kuhanje, pogledajte zabavne i informativne videozapise i potražite mnoge korisne savjete i trikove koji će vam maksimalno olakšati odvikavanje od dojenja.

Obavijest zvučnim signalom

Nema potrebe za čekanjem ili nadzorom. Karakterističan zvučni signal obavijestit će vas o tome da je hrana spremna. Trebate samo okrenuti posudu, izmiješati hranu i poslužiti je ili spremiti za kasnije.

Dodatna oprema u kompletu: • Lopatica • Posuda za spremanje hrane (240 ml) • Knjižica s receptima

Additional Info
Brand

Philips Avent

Reviews

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Item added to cart View Cart Checkout