Grijač bočica

Grijač bočica

333.91Kn

Zahvaljujući 30 godina iskustva razumijemo koliko je majčino mlijeko važno za bebu. Philips AVENT grijač za bočice osigurava pažljivo i ravnomjerno zagrijavanje, u roku od samo 3 minute*,a obuhvaća praktičnu postavku odmrzavanja i odlično će izgledati u Vašoj kuhinji!

 

*Za grijanje =<150 ml / 5 oz mlijeka na temperaturi od 20 °C u bočici Classic/Natural tvrtke Philips AVENT kapaciteta 260/9 oz ml.

Zagrijava ravnomjerno
• Ravnomjerno zagrijavanje uz zaštitu kvalitete mlijeka.

Brzo zagrijavanje
• Bočica je spremna za 3 minute! Brzo zagrijavanje 150 ml / 5 oz mlijeka u svega 3 minute*

Pažljivo odmrzavanje
• Pažljivo odmrzavanje mlijeka. Mlijeko u grijaču za bočice možete odmrznuti sigurno i pažljivo, istovremeno provodeći vrijeme sa svojom bebom. Postupak je praktičniji od odmrzavanja pod mlazom vode i brži od odmrzavanja u hladnjaku. Što je najvažnije, sigurniji je od odmrzavanja u mikrovalnoj pećnici.

Praktično zagrijavanje
• Omogućava i zagrijavanje dječje hrane. Uređaj ima i postavku za brzo zagrijavanje dječje hrane.
• Jednostavno upravljanje. Jednim okretom gumba uključite grijač za bočice i jednostavno odaberite odgovarajuću postavku.
• Kompatibilnost s cijelim Philips AVENT asortimanom. U kombinaciji s ovim grijačem za bočice možete koristiti sve bočice (osim veličine od 60 ml / 2 oz) i posudice za pohranu dječje hrane tvrtke Philips AVENT.
• "Tablica vremena zagrijavanja" sadrži vremena za zagrijavanje mlijeka (3 - 7,5 minuta). Na ambalaži grijača za bočice nalazi se odvojiva "Tablica vremena zagrijavanja" koju možete držati u blizini uređaja kako biste uvijek pri ruci imali odgovarajuća vremena za zagrijavanje

UPUTE

Brand

Philips Avent

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Grijač bočica”