ANTI COLIC VENTIL, 1 KOM

ANTI COLIC VENTIL, 1 KOM

32.99Kn

Philips Avent ventilski umetak AirFree™

Ventilski umetak AirFree™ dizajniran je da vašem djetetu pomogne u gutanju manje količine zraka dok pije, tako da sisač održava punim mlijeka tijekom hranjenja.

Smanjenjem količine zraka koji dijete proguta ublažavaju se uobičajeni problemi prilikom hranjenja kao što su kolike, refluks i nadutost.  

Nema na zalihi

Mlijeko zadržava unutra, a zrak vani: Mlijeko zadržava unutra, a zrak pa je hranjenje u uspravnom položaju olakÅ¡ano Sisač ostaje pun mlijeka, čak i kada je bočica u vodoravnom položaju, tako da dijete može piti u prirodnijem, uspravnom položaju. To može pomoći u smanjenju refluksa, gutanju zraka, te učiniti vrijeme hranjenja ugodnijim za Vas i Vaše dijete. • Sisač ostaje pun mlijeka, a ne zraka Dizajnirano za manje gutanje zraka: Sisač ostaje pun mlijeka, a ne zraka Jedinstveni ventilski umetak AirFree™ odvlači zrak dalje od sisača pa dijete guta manje zraka dok pije. To može pomoći u smanjenju problema uzrokovanih hranjenjem, kao što su kolike, refluks i nadutost. Jednostavno čišćenje i satavljanje: • Lako čišćenje i sastavljanje jer se ventilski umetak AirFree™ sastoji od jednog dijela Lako čišćenje i sastavljanje jer se ventilski umetak AirFree sastoji od jednog dijela Ventilski umetak AirFree™ lako se može sastaviti s bilo kojom Philips Avent bočicom za sprječavanje kolika. Jednostavan za uporabu: Jednostavan za uporabu Kako biste započeli, napunite bočicu mlijekom, postavite ventilski umetak AirFree™ preko ruba i postavite sisač. Bočicu jednom nagnite prema dolje kako biste napunili sisač i spremni ste. Prilikom hranjenja pazite da ventilski umetak AirFree™ bude na vrhu. Sisač ostaje pun mlijeka, čak i u vodoravnom položaju, za lakše hranjenje bebe u uspravnom položaju. Kompatibilnost: Upotrebljavajte bočicu s ventilskim umetkom AirFree ili bez njega Philips Avent ventilski umetak AirFree™ kompatibilan je sa svim Philips Avent Classic+ i bočicama za sprječavanje kolika. Nije kompatibilan s Philips AVENT Natural bočicama.  

Brand

Philips Avent

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ANTI COLIC VENTIL, 1 KOM”