Pharmatol Imunogal, 125 ml (ušteda 24 kn)

SKU: PH004.

Pharmatol Imunogal, 125 ml (ušteda 24 kn)

53.90Kn 29.90Kn

Dodatak prehrani s beta-glukanom, cinkom i vitaminima C i D. Sadrži vitamin C i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Upute za upotrebu: Za djecu od 3 do 6 godina preporučena dnevna doza je dvije čajne žličice (10 ml) jednom dnevno prije obroka. Za djecu od 6 do 12 godina i odrasle preporučena dnevna količina je jedna jušna žlica (15 ml) jednom dnevno prije obroka. Proizvod protresti prije upotrebe.

Upute za upotrebu: Za djecu od 3. do 6.godine preporučena dnevna doza je 2 čajne žličice (10 ml) jednom dnevno prije obroka. Za djecu od 6. do 12.godine i odrasle preporučena dnevna doza je 1 jušna žlica (15 ml) jednom dnevno prije obroka. Proizvod protresti prije upotrebe.

Upozorenja: Proizvod čuvati izvan dohvata i pogleda djece. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Osobama koje su alergične na bilo koji od sastojaka u proizvodu se ne preporuča konzumiranje ovog proizvoda. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu, te zdrav način života.

Čuvanje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu na sobnoj temperaturi (do 25 °C).

Sastojci: glukozno-fruktozni sirup, voda, sok od bazge (koncentrat soka 1 %), beta-(1,3/1,6)-D-glukani iz kvasca, vitamin C (L-askorbinska kislina), cink (cinkov glukonat), konzervansi: kalijev sorbat i natrijev benzoat, vitamin D (kolekalciferol), aroma, stabilizator: ksantan guma

Istek roka trajanja: 10/2018.

Pharmatol-prospekt-Immunogal

 Katalog Pharmatol

Brand

SENSILAB

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Pharmatol Imunogal, 125 ml (ušteda 24 kn)”