Narukvica Sea-Band, dijete

Narukvica Sea-Band, dijete

79.99Kn

Prirodan izbor, ne sadrži djelatnu tvar – lijek, ublažava mučninu kod djece

Akupresura se koristi u kineskoj medicini već više od 4000 godina. Sea-Band narukvice rade na principu kontinuiranog pritiska pomoću plastičnog okruglog dijela narukvice na P6 (Nei – Kuan) akupresurnu točku, između dviju središnjih tetiva u blizini zgloba. Poznata točka za sprječavanje osjećaja mučnine. Sea-Band je prikladan za odrasle i djecu u dobi od 3. godine života. Kliničko ispitivanje provedeno kod djece u dobi od 3-15 godina za koje je poznato da pate od mučnine na putovanju, pokazala su izuzetne rezultate u 88,7 % slučajeva.

  • Prirodno olakšava
  • Bez nuspojava
  • Učinkovito
  • Višekratno
  • Perivo
Očisti

Putovanje je lakše nego ikad prije, ali bez obzira koje prijevozno sredstvo koristite, ako patite od mučnine na putovanju to može biti vrlo neugodno iskustvo. Za učinkovito olakšanje svih oblika mučnine prilikom putovanja, Sea-Band pruža prirodan izbor bez pospanosti ili drugih nuspojava.

Kako djeluje: Sea- Band radi pomoću akupresure. Narukvice se mogu staviti na ručne zglobove Vašeg djeteta prije putovanja ili u bilo kojem trenutku tijekom putovanja. Sea-Band počinje djelovati između dvije i pet minuta. Bolji rezultat se postiže ako narukvice koristite prije nego što započne putovanje.

UPOZORENJE: Upotrebljavati kod djece starije od 3 godine.

Sirovinski sastav: Poliamidno vlakno (Nylon) 81,1%, elastansko vlakno 18,9%.

Rok trajanja: Neograničen.

Medicinski proizvod "CE"

Pakiranje sadrži 2 narukvice.

Proizvođač i zemlja podrijetla: Sea-Band Limited, Leicestershire, Engleska

Brand

Sea-Band

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Narukvica Sea-Band, dijete”