Oh Yeahh! Balzam za usne s dnevnom dozom sreće

SKU: MUE.

Oh Yeahh! Balzam za usne s dnevnom dozom sreće

89.00Kn (11.81 €)

Oh Yeahh!

Novi eksluzivni kozmetički proizvod na Europskom tržištu te prvi i jedini visokokvalitetni balzam za usne s četverostrukim i fitoterapeutskim djelovanjem;

– njega usana

– UV SPF 15 zaštita

– 5 modernih boja

– kao najveću posebnost ističemo – balzam za sreću.

Očisti

Oh Yeahh!

Balzam za usne s dnevnom dozom sreće.

Osnovica svega je formula za pobošanje raspoloženja (HBC - The happiness boosting complex).

Kako djeluje?

OH YEAHH!

jedini je balzam za usne koji povećava razinu serotonina tzv. "hormona sreće", svojim pažljivo odabranim prirodnim sastojcima; kakao, ekstrakt kivija i Griffonia Simplicifolia.

Zahvaljujući svojoj bogatoj triptofanskoj formuli OH YEAHH! već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina, poznatog kao „hormon sreće“.

Happiness Institute istražuje kako učiniti ljude sretnijima sa svojim proizvodima te je u suradnji s FARCODERMOM , vodećom tvrtkom za testiranje kozmetičkih proizvoda osmišljen balzam OH YEAHH!

Jedinstveni novitet u ponudi kozmetičkih proizvoda u ljekanama, osmišljen za impulzivnu kupnju.

Izuzetno prepoznatljivog i privlačnog dizajna, te u skladu sa svjetskim fashion trendovima.

Prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće, osim sastojcima koji aktiviraju sreću, oduševit će vas i jedinstvenim i zavodljivim dizajnom koji ima sigurnosno navoj zatvaranje za kontrolirano i higijensko korištenje, te za bolju zaštitu proizvoda.

Atraktivne nijanse dizajnirali su najbolji talijanski make up stručnjaci, a jedan je od rijetkih balzama koji sadrži i SPF faktor, što pruža kompletnu i efektivnu zaštitu vaših usana od UV zračenja.

Oh Yeahh!

Proizvodi se u Italiji, te je u vrlo kratkom roku osvojio Europsko tržište (Italija, Španjolska, Njemačka, Grčka, Portugal, Skandinavske zemlje...), a trenutno je u lansiranju u još nekoliko zemalja, pa i izvan Europe.

 

 

Boja

Bezbojna, Crvena, Ljubičasta, narančasta, Roza

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Oh Yeahh! Balzam za usne s dnevnom dozom sreće”